Kenpo Karate

 

American Kenpo is geen gevechtssport, maar wel een verdedigingssysteem. Wereldwijd staat dit systeem gekend als de “wetenschap van het straatvechten”. Het is dan ook gebaseerd op realistische straatsituaties en wordt gekenmerkt door snelle en doeltreffende handtechnieken, aangevuld met trap-, elleboog- en knietechnieken. Kenpo wordt daarnaast ook wel eens de “wetenschap der verdedigingssporten” genoemd, daar fysische wetten geïntegreerd worden om kracht en snelheid te creëren.

 

In het Kenpo is de manier van bewegen zeer dynamisch en staat zelfverdediging voorop, eerder dan het vanbuiten leren van bewegingen of sequenties. De lessen bieden daarnaast ook training in fysieke uithouding, focus en mentale weerbaarheid.

 

De lessen worden op maat van elk individu gegeven en zijn daarom dus toegankelijk voor iedereen, of je nu reeds ervaring hebt in soortgelijke sporten of niet. Er kan op elk moment van het jaar ingestapt worden bij de groepslessen. Deze lessen kunnen gevolgd worden door volwassenen van elke leeftijd. Indien groepslessen niet meteen iets voor jou zijn, bieden wij ook privélessen aan.

 

Trainingsuren

Dinsdag en donderdag: 20u-21u30 (vrij: 21u30-22u)

 

Privélessen

Lukken de standaard trainingsuren je niet en/of heb je zin om intensief vorderingen te maken?
Dan is ons aanbod aan privé-lessen misschien wel iets voor jou!

Kom even langs om een afspraak te maken of stuur een mailtje naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Prijs per uur voor 1 persoon: €20, voor 2 personen: €30, voor 3 personen: €40 en voor 4 personen: €50.
Hierboven komt nog een jaarlijkse eenmalige verzekeringspremie van €15 per persoon. Dit geldt niet indien je reeds een ander abonnement hebt bij Zen Kenpo System. Indien je nadien nog inschrijft, zal dit ook van je inschrijving afgetrokken worden.